Airco

Hou je hoofd koel met de airco van KL-Electro


De laatste jaren hoef je niet eens zover weg voor hoge temperaturen. Meer nog, tijdens een Belgische zomer kan je best wel een airco gebruiken. Kies daarom voor het aantrekkelijke airco-aanbod van KL Electro. Dan geniet je straks van een heerlijk frisse woning of een comfortabel kantoor.

Comfortabel binnenklimaat


Creëer jouw ideale omgeving om te leven, werken en ontspannen dankzij de Samsung Wind-Free airconditioning:

  • muisstil en zónder koude tocht
  • gezonde lucht via wand- of plafondmodel per ruimte
  • intelligent en energievriendelijk systeem


Comfortabel koel, maar zonder tocht

Met duizenden microgaten die koele (of warme) lucht zacht en gelijkmatig door elke kamer verspreiden, creëren we met de Wind-Free™-airconditioners van Samsung een aangenaam binnenklimaat. Je hebt dus geen last van tocht of luide blazers. En dankzij de bijbehorende app kan je het systeem met één vinger bedienen.


Gezonde lucht in je woning of kantoor

De geavanceerde filter in je airconditioning haalt de kleinste stofdeeltjes en allergenen uit de lucht. Er is zelfs een antibacteriële filterlaag die potentiële ziektekiemen uitschakelt. Daardoor is de lucht tot wel 90% schoner na de passage door jouw airconditioning!


Intelligent en energievriendelijk systeem

Dankzij AI (Artificiële Intelligentie) krijg je automatisch een droomklimaat. Want je airco leert jouw gebruiksvoorkeuren snel kennen. Zo zorgt hij zelfstandig voor de gewenste temperatuur. De efficiënte Samsung-compressor helpt om energie te besparen en de bewegingssensor zet het systeem uit als niemand aanwezig is.

Bestel je Wind-Free™ extra voordelig via KL Electro


KL Electro heeft ruim 50 jaar elektro-ervaring. In die tijd hebben we reeds duizenden airco’s geïnstalleerd. Hierdoor kunnen we messcherpe offertes aanbieden voor top installaties !


>> Bereid je nu voor op de hete zomer en vraag naar jouw voordelig aanbod.


Met onze professionele aanpak en de verzorgde afwerking gaan we voor maximale klantentevredenheid. Omdat we bewust voor lokale klanten kiezen, zijn we altijd dicht in de buurt om je te blijven helpen.

Verfrissende antwoorden


Neem contact op en we bespreken samen de beste airco-oplossing die jouw woning extra comfortabel maakt.

 > Bel ons op het nummer 011 49 52 47 of 0479 98 17 44 voor een afspraak of mail naar info@KL-electro.be