Zonnepanelen

Kies voor voordelige zonnepanelen van KL Electro


Dus … je bent geïnteresseerd in zonnepanelen? Slim. Want de zon is een onuitputtelijke energiebron. Met de juiste installatie zet je die betrouwbaar om in een stabiele stroomtoevoer. Dankzij de nieuwe subsidies in 2021 én onze tijdelijke actie blijven jouw panelen een ideale remedie tegen de stijgende energieprijzen.

Bestel voor 2021 en krijg een gratis Enphase-batterij bij jouw installatie


Haal ’s avonds of ’s nachts de opgeslagen stroom uit jouw batterij die KL Electro je cadeau doet. Zo renderen jouw zonnepanelen maximaal. De batterij is modulair op te bouwen. Dus altijd precies op maat van jouw (groeiend) gezin.

Gemoedsrust dankzij professionele installateur


KL Electro heeft ruim 50 jaar elektro-ervaring. Die rendeert maximaal als we jou begeleiden om de meest rendabele zonnepanelen te plaatsen. Omdat we als RESCert-installateur alleen voor particulieren werken, herkennen we jouw uitdagingen meteen. Dus krijg je begrijpbare en realistische antwoorden.


Totaaloplossing zonder zorgen


Kies voor KL Electro en geniet zorgeloos van onze aanpak. We geloven in een hartelijke contact, gecombineerd met kwaliteitsvolle installaties en een uitmuntende afwerking. Onze actieradius blijkt bewust lokaal, zo zijn we altijd dicht in de buurt om jou te blijven verder helpen met al jouw elektro-projecten.


Zonneklare antwoorden


Neem contact op, beschrijf jouw project en krijg helder advies over jouw voordelige zonnepanelen.

Bel ons op het nummer 011 49 52 47 of 0479 98 17 44 voor een afspraak of mail naar info@KL-electro.be